Dit zijn wij


Hallo! Wij zijn Chris, Gerrianne, Sophie, Eylin en Judah Runhaar.


Chris (16-12-1985) heeft na de Hotelschool een aantal jaar gewerkt in de hotellerie, eerst in Amsterdam en later in Den Haag. Hij heeft een passie voor de horeca en voor management. Een van de taken die Chris in  Living Water Village heeft, is het aansturen van de vele projecten die binnen het project worden uitgevoerd. In onze asrama helpt Chris graag mee met koken en voelt zich ondertussen al behoorlijk thuis in de Indische keuken.

Na de opleiding Pedagogiek te hebben afgerond vond Gerrianne (21-09-1986) een baan in de jeugdhulpverlening. Zij zette zich in voor kinderen met gedrag- en/of ontwikkelingsproblemen. Ook in de jungle komt de kennis en ervaring op dit gebied goed van pas, aangezien de kinderen die bij ons wonen van heel uiteenlopende achtergronden komen. Naast het opvoeden en zorgen voor onze drie kinderen en voor de 16 Indonesische kinderen en jongeren die in onze asrama (kinderhuis) wonen, geeft Gerrianne zelf les aan onze oudste dochter.

Sophia Anugerah (God is genade
)
Sophie (26-03-2013) is tijdens ons verblijf in Bandung (Java) geboren. Ondanks dat ze geboren en getogen is in Indonesie, is Sophie een heel Hollands meisje. Ze weet zich in beide talen prima te redden en vind het leuk om steeds meer Engels te leren. In de ochtend krijgt Sophie thuis les, volgens het Nederlandse onderwijssysteem, en in de middag speelt ze met haar Indonesische vriendjes en vriendinnetjes.

 

 

Eylin Noa Setia (God is trouw)
Tijdens ons verlof in Nederland is onze tweede dochter Eylin (23-02-2015) geboren. Eylin voelt zich helemaal thuis in de jungle en is dol op alle dieren, van groot tot heel klein. Iedere ochtend gaat ze naar de kinderopvang in ons dorp, waar ze speelt met haar Indonesische leeftijdsgenootjes.

 

Judah Manuel (God is met ons
)
Onze zoon Judah (27-07-2017) werd geboren op Bali, waar we verbleven bij Chris z’n ouders die daar wonen als zendelingen. Wat zijn we dol op dit vrolijke mannetje met zijn guitige, blauwe ogen.