Nederland is … 2


Nederland is …

…ontzettend ver weg! Dertien uur in een vliegtuig met drie kleine kinderen is no joke, maar ze hebben het heel goed gedaan.

… heerlijk vertrouwd, met zoveel lieve mensen die we de afgelopen weken weer hebben gezien en gesproken.

… een land vol met keuzestress; iedere dag mogen we weer bedenken welke smaak brood, chocola, thee en koekjes we willen.

… voor ons een plek waar we kunnen reflecteren op hoe de afgelopen periode is gegaan en bedenken hoe we de komende periode weer door gaan.

… je benzinetank vol gooien en dan stijl achterover slaan bij het zien van het bedrag dat je mag afrekenen.

… vol met speeltuinen en de mooiste dieren in de weilanden en bij de kinderboerderij; onze kids kunnen hun geluk niet op!

… in de ochtend echt veeel te koud, maar met deze warme nazomer enorm genieten.

… momenteel in ons favoriete seizoen. Het hele jaar door warm weer hebben is heerlijk, maar seizoenen missen we toch wel een beetje. Wat zijn er in de herfst veel mooie en leuke dingen te ontdekken buiten!

… heel goed bezig voor het mileu. Toen we bij de kassa geen tasje kregen, keek de kassamevrouw me raar aan toen ik zei: ‘oja, dat krijg je tegenwoordig niet meer’. Op de deur zagen we staan dat dit al sinds 2016 is. Oeps!

… veel te gevaarlijk voor Judah. Hij heeft er in de afgelopen weken zoveel schrammen en bulten bijgekregen dat het hoog tijd is om weer naar de jungle te vertrekken.

… voor ons een land met snel internet en veel meer vrije tjid. Zo hadden we nu dus even de tijd en mogelijkheid om onze website te vernieuwen. Hier kunnen we wel weer een poosje mee vooruit!

… al bijna weer voorbij. Op dinsdag 16 oktober vertrekken we weer naar Borneo. Wil je ons voor die tijd  nog even spreken, kom dan langs op onze afscheidsborrel op zaterdag 13 oktober van 15.00 uur tot 18.00. Stuur uiterlijk vrijdag even een appje naar Chris (+62 813 4963 3736) of naar mij (+62 823 5845 1334), dan krijg je van ons de adresgegevens van de locatie. Leuk om je nog even te zien!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Nederland is …

 • Marja Offereins

  Mooi verwoord allemaal!!
  Wij genieten zo veel als mogelijk is van jullie aanwezigheid….,
  Helaas nog maar 6 dagen
  Mogen wij ook komen(helpen) op de afscheidsborrel?
  Tot dan, maar liever eerder…( was er was?)

 • Marlinde

  Fijne reis terug mooie familie! Het lukt zaterdag niet om langs te komen maar weet dat we met jullie mee leven en voor jullie bidden. Jullie zijn helden, alle vijf! Tuhan memberkati!